KIDDY CRUISERFIX 3 (15-36 kg) autósülés

Nincs raktáron
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiddy cruiserfix
Kiszállítás várható napja
2019.09.02
Garancia
3 év
Szín
89 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 343 Ft

 A Te gyermeked is utazzon biztonságban, kényelemben!

A KIDDY Cruiserfix 3 autósülés kb. 4 éves kortól 12 éves korig használható. Az állítható magasságának, állítható szélességének és mélységének köszönhetően alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez. 

Már a 2018-as színekben!

 

 

Jellemzői:

-15 kg és 36 kg közötti gyermekek számára készült, kb. 4 éves kortól 12 éves korig használható (ECE kategória II, III),

- ISOFIX-es autósülés, de Isofix bekötéssel nem rendelkező autókban is használható,

- a gyermek az autó saját 3-pontos biztonsági övével rögzíthető az ülésbe, ebben a súlykategóriában belső öv már nincs,

- Az ülés magassága és szélessége állítható, ezért mondják, hogy az ülés a gyerekkel együtt nő,

- Az egyedi rendszer lehetővé teszi az ülés magasságának és szélességének beállítását könnyedén egy kézzel, 

- Kényelmes oldalsó fejtámasz, mely támaszt nyújt, ha a gyermek elalszik és amely megakadályozza a fej oldalra billenését, 

- Az energiaelnyelő Honey Comb és az EPP (expandált polipropilén –autóiparban használatos) anyagok kiváló védelmet nyújtanak egy esetleges ütközés során,

- Az új masszív, szélesített és magasított ülőrész megakadályozza, hogy komolyabb ütközésnél a gyermek kicsússzon a biztonsági öv alatt,

- Az ülőrész állítható – előbbre tolható, ezzel fokozva a kényelmet hosszabb utazás során is,

- Pihenő pozíció (18 kg-ig),

- A kényelmes vállvédők különleges formatervezése a tökéletes biztonságot hivatott szolgálni oldalütközés során. A vállvédők extra adag energiaelnyelő Honey Comb (méhsejtszerkezetű) anyagot tartalmaznak.

- Az üléshuzat könnyen tisztán tartható, levehető és 30°C-on kézzel mosható. A száraz szennyeződések nedves ronggyal letörölhetők.

- A biztonsági öv integrált vezető vonalai lehetővé teszik az öv kényelmes becsatolását és mindig biztos lehet benne, hogy biztonsági szempontból az öv a megfelelő helyen tartja gyermekét.

- Csúcstechnológiájú anyagok: Baleset során a gyermek feje és vállrésze rendkívül sérülékeny, mivel a fej még viszonylag nehéz a test többi részéhez képest. A magas teljesítményű Honey Comb V2 nevű anyag alkalmazásával ezek a fontos zónák rendkívül jól védettek.

- Optimalizált geometrikus oldalrészek: Az oldalvédők újszerű kivitelezése, továbbfejlesztése miatt, a nagy teljesítményű Honey Comb V2 anyag még biztosabb védelmet nyújt. A fej és vállrész a lehető legjobban védettek egy esetleges oldalirányú ütközés esetén. 

- Kiddy ütközéscsillapító (KSA): A II-es súlykategóriájú autósülésektől kezdve a gyermek a gépkocsi saját 3-pontos biztonsági övével van rögzítve az ülésbe. Ez az övrendszer azonban felnőttekre lett tervezve. A Kiddy új, egyedülálló megoldása, a Kiddy ütközéscsillapító elvezeti a baleset során keletkező övre ható terhelést és megvédi a gyermeket. A második generációs ütközéscsillapító energiaelnyelő képességét tovább javították és a KSA-t beépítették a textilhuzatba.

- A gyermek méreteihez igazítható ülés: A Kiddy Cruiserfix 3 alkalmazkodik gyermeke méreteihez magasságban és szélességben egyaránt. Ily módon a pontosan illeszkedő oldalsó elemek még nagyobb védelmet nyújtanak. A gyermek minden fejlődési szakaszában a lehető legbiztonságosabb pozícióba igazíthatja az ülést! 

- Lélegző Thermotex anyag: Nincs annál kellemetlenebb, mint átizzadt, tapadós ruhákban utazni a forró nyári napokon. Ennek elkerülése érdekében a Kiddy lélegző Thermotex anyagot használ az autósülés bizonyos részeinél, mely biztosítja a levegő szabad áramlását és így a hosszabb autóutak is kényelemben telhetnek.

- Könnyű kezelhetőség: Az egyedi rendszernek köszönhetően az ülés magassága és szélessége egy kézmozdulattal beállítható. Az ülés rendkívül egyszerűen rögzül a gépkocsiba, csökkentve ezzel a helytelen beszerelés kockázatát. Így mindig nyugodt lehet gyermeke biztonsága felől. 

- 5-fokozatú lábtámasz: A Kiddy Cruiserfix 3-at hosszú élettartam jellemzi, mivel gyermekével együtt nő. Függetlenül attól, hogy milyen magas a gyermek, az 5-fokozatú lábtámasz biztosítja, hogy mindig kényelmesen üljön, miközben a háta és lába megfelelően támasztva van. 

- Pihenő pozíció: Döntött pozícióban gyermeke a hosszabb utak alatt is kényelmesen pihenhet.

- Strapabíró üléshuzat: A több színben kapható üléshuzat könnyen levehető és 30 °C-on kézzel mosható. A száraz szennyeződések nedves ronggyal letörölhetők.

- Kiddyfix csatlakozók: A kiddyfix a piacon kapható lehető legjobb Isofix rendszer! Ez a rendszer számos gépjárműben használható és stabil kapcsolódást biztosít az autó és az autósülés között.

- Beépített átlós biztonsági övvezető: Az új technológiájú biztonsági övvezetőnek köszönhetően az öv ki- és bekapcsolása még gyorsabb és egyszerűbb, mint eddig volt. 

- Alkalmas légiközlekedésre: Az autósülés repülőgépeken való használata jóváhagyott.

- Isofix rögzítés nélküli autókban is használható: A praktikus elforgatható ISOFIX mechanizmusnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan az ülésbe rejtheti az ISOFIX csatlakozókat. Ennek köszönhetően ez az autósülés minden nehézség nélkül használható isofix rendszer nélküli autókban is.

- Bizonyított ergonómia: AGR minőségi pecsétet csak azon termékek kaphatnak, melyek minősége megfelel a független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai szigorú feltételeinek.

Gyártó: KIDDY (dán)

Garancia: 2 év

Jelenleg Mystic Black, Polar Grey és Spring Green színekben tudjuk beszerezni!

 

 

 

Részletek

 

ADAC teszt eredménye (2015): jó (gut)

Biztonság: +

Használhatóság/ergonómia: ++

Károsanyag tartalom: ++

Tisztítás, kidolgozás: +

 

Méretei: 

Minimális szélesség: 47 cm,

Minimális magasság: 68 cm,

Mélység: 40 cm,

Súly: kb. 8 kg

 

Adatok
Cikkszám
351061