Ajtórács garancia

Mi az az Ajtórács garancia?
Ha a megvásárolt ajtórács, babarács nem tetszik, vagy összeszerelve kiderül, hogy nem passzol a lezárandó nyílásba, esetleg valamit elmértél vagy valami elkerülte a figyelmedet és azért nem jó a babarács, semmi gond, csak küldd vissza a terméket és mi visszatérítjük a termék árát! Még indokolni sem kell, hogy mi volt a probléma (de azért mi meg fogjuk kérdezni, csupán csak azért, hogy ha esetleg a rossz döntés azért következett be, mert valami információ hiányzik a termék leírásából vagy nem egyértelmű, akkor azt pótolni vagy pontosítani tudjuk).

A tapasztalatunk az, hogy nem mindenki bontja és szereli össze azonnal a babarácsot, sokkal inkább csak napok múlva, pl. hétvégén, amikor az ideje engedi. Vagy nagyszülőkhöz, nyaralóba, esetleg még be nem költözött új lakásba vette ahova csak napok vagy hetek múlva mennek el és szerelik össze, és akkor derül ki, hogy az ajtórács nem felel meg az elképzeléseiknek. Épp ezért ajtórácsok esetében a jogszabályban kötelezően előírt 14 napos elállási jogot megtoldjuk még 1 héttel, így összesen 21 napod van eldönteni, hogy a vásárolt ajtórács megfelelő-e. De csak és kizárólag ajtórácsok, babarácsok, lépcsőrácsok, térelválasztók, kandallórácsok esetében él a 21 napos elállás!


A termék visszaküldésének költsége Téged terhel!Teendők:
- az átvételt követő 21 napon belül jelezd írásban, hogy a terméket szeretnéd visszaküldeni (info@bababiztonsagotthon.hu),
- a terméket küldd vissza vagy személyesen hozd vissza az alábbi címre: Jelzőőr Kft. 2310 Szigetszentmiklós Szebeni u. 7., (személyes visszahozatalnál mindenképpen egyeztessünk telefonon az időpontról)
- minden alkatrész legyen benne a dobozban és kérünk, hogy biztonságosan zárd is le a dobozt,
- a doboz lehetőleg ne legyen összedarabolva, egyben legyen, kérünk hogy erre a kibontásnál ügyelj,
- a termék ne legyen sérült, tehát óvatosan szereld össze, majd pedig szét!

 

Miért vállaljuk a visszavásárlási garanciát kibontott és összeszerelt termékre is?

Ezzel szeretnénk a vásárlók számára megkönnyíteni a döntést, hisz tudjuk, hogy nem könnyű látatlanban terméket választani, különösen amikor ennyire széles a kínálat. Az ajtórács nem "kétfilléres" termék, nem 2 hónapig használjuk, és fontos feladata van: a gyermekünk testi épségének a megóvása, ezért nem könnyű a megfelelő ajtórács kiválasztása.