Fiók- és szekrényzárak

SAJNOS SOK TERMÉKÜNKBŐL KIFOGYTUNK, ÉS A JELENLEGI JÁRVÁNYHELYZET MIATT A BESZÁLLÍTÁS KICSIT TÖBB IDŐT VESZ IGÉNYBE. EGYENLŐRE ÚGY NÉZ KI, HOGY A SZÁLLÍTMÁNY SZEPTEMBER KÖZEPÉN FOG MEGÉRKEZNI HOZZÁNK. MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY MINÉL HAMARABB ELÉRHETŐEK LEGYENEK A SZÁMOTOKRA! HA ERRŐL ÉRTESÍTÉST SZERETNÉL KAPNI, JELEZD EZT NEKÜNK E-MAILEN: INFO@BABABIZTONSAGOTTHON.HU

KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉST!


A megfelelő fiók- vagy szekrényzár kiválasztása egy pici időt igényel, ugyanis nem minden fiók- és szekrényzár alkalmas bármilyen szekrényhez, fiókhoz. Segístéget nyújthat az alábbi cikkben a szekrény- és fiókzárak rész elolvasása: 

https://bababiztonsagotthon.hu/bababiztonsagi-eszkozok/

Ha ezzel a leírással nem sikerült segítenünk a megfelelő zár kiválasztásában, akkor keress minket bátran és segítünk másképp! Küldj e-mailben néhány fotót az adott fiókról, szekrényről, elsősorban a belsejéről, hogy láthassuk hova lehet a zárat felrögzíteni, van-e ehhez elgendő hely a bútoron.

 

 

Sorrend:
Sorrend:

Biztonság a babának, nyugalom a mamának!

Szekrényzár, fiókzár

A zöld pipa jelzi, hogy a termékből van raktáron a Bababiztonság webáruházban. Az ikonra kattintva láthatóvá válik -tájékoztató jelleggel-, hogy jelenleg hány darab van belőle készleten.