A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
Chat
FogyasztóBarát

Szavazás
Önnek mi a legfontosabb szempont az autósülés vásárlásakor?
jól nézzen ki
kényelmes legyen
biztonságos legyen, azaz legyen töréstesztje
megfelelő ár-érték arány
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szűrés
Garancia
Szállítási idő
Termékajánló

Szállítási információk

Szállítási díjak

20 000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES a házhoz szállítás!

20 000 Ft alatti megrendelés esetén

- a házhoz szállítás GLS futárral -  1100 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- GLS-csomagponton történő átvétel - 990 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- Csomagautomatában történő átvétel - 1100 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- Postán történő átvétel - 1100 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson (Szebeni utca 7. fszt/3., vagy Nárcisz u. 5/a)  - 0 Ft

 

Bármelyik szállítási mód esetén az utánvéttel való fizetés díja a szállítási díjon felül + 300 Ft, kivéve a személyes átvétel, ezesetben nincs utánvéti díj.

Szállítási idő

Ha a termék van raktáron (ezt tájékoztató jelleggel láthatod a termék oldalán, de a raktárkészlet ellenőrzését követően kiküldött visszaigazoló e-mailünk tartalmazza), akkor a terméket 1-3 napon belül kiszállítjuk a megadott címre. Ha nincs raktáron, akkor erről értesíteni fogunk és arról is, hogy mikorra várható a termék beérkezése hozzánk (ez általában csak néhány nap, de egyes termékek esetén előfordul, hogy néhány hét). A legtöbb termékből tartunk raktáron több darabot annak érdekében, hogy minél hamarabb használatba vehessék a bababiztonsági termékeket a szülők, nagyszülők. 

 

Amit tudnod kell a különböző szállítási módokról

Házhoz szállítás futárral 

A megrendelt, megvásárolt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz, munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A házhoz szállítás díja előreutalással történő fizetés esetén 1100 Ft, utánvétes fizetés választása esetén 1400 Ft. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes, amennyiben előreutalással fizetsz! Ha az utánvétes fizetést választod, akkor a 300 Ft-os utánvét fizetési díjat kell csak megfizetned, szállítási díjat ez esetben sem számítunk fel!

A GLS futárszolgálat a kiszállítás reggelén SMS-ben értesíteni fog a futár érkezésének várható időpontjáról 3 órás időintervallumban megadva. Az SMS a futár telefonszámát is tartalmazza, így könnyedén felveheted vele a kapcsolatot és egyeztetni tudsz vele. A futár 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor telefonon megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Címzettel és új kiszállítási időpontot egyeztetnek. Ha nem sikerül elérnie a Címzettet, akkor a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kiszállítását. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, akkor a csomagot visszaküldi a részünkre. A csomagot újra elküldeni csak akkor áll módunkban, ha a Címzett a sikertelen kézbesítés díját is viseli.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a terméket kiszállítja a futár a megrendelés során megadott címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

GLS-csomagponton történő átvétel

A megvásárolt, megrendelt termékeket a megrendelés során kiválasztott GLS-csomagponton tudod átvenni.  A szállítási díj előreutalás esetén 990 Ft, utánvétes fizetés választása esetén 1290 Ft. A GLS-csomagpontokra a GLS futárszolgálat viszi el a csomagodat.

Ezen átvétel esetén választhatod az előreutalást, az online bankkártyás fizetést és az utánvétes fizetési módot is. Ha utánvéttel kérted a csomagodat, akkor az átvételi ponton készpénzzel, egyes GLS-csomagpontokon akár bankkártyával is fizethetsz. A csomag érkezéséről SMS-ben kapsz tájékoztatást, ezt követően a csomagot 5 napon belül tudod átvenni. 

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a csomagodat elszállítjuk a megadott csomagpontra. A csomag átvehetőségéről SMS-ben értesítést fogsz kapni.  A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

Nagyobb méretű csomagokat pl. ajtórácsot, autósülést, legurulásgátlót nem tudnak a csomagpontok fogadni, ilyen termékek vásárlása esetén kérlek ne válaszd ezt az átvételi módot!  

 

 

Csomagautomatában történő átvétel

Csomagautomata az országban 35 városban működik, a megrendelés során tudod kiválasztani, hogy csomagodat hol szeretnéd átvenni. Ha csomagautomatába kéred a csomagodat, annak a díja 1100 Ft előreutalás esetén, és 1400 Ft utánvétes fizetési mód választása esetén. A csomagautomatában készpénzzel nem tudsz fizetni, csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!! Ha nem akarsz bankkártyával fizetni a csomagautomatánál, akkor a megrendelés során válaszd az előreutalásos vagy az online bankkártyás fizetési módot!

A csomagautomatákban a nap 24 órájában bármikor átveheted a csomagodat. SMS-ben kapsz értesítés, hogy a csomag mikor érkezik az automatába, onnantól kezdve 2 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagodat. Az SMS tartalmazni fog egy kódot, ezt kell majd beütnöd, így tudod átvenni a csomagodat. Kérlek vedd figyelembe, hogy a csomagautomatának vannak méretbeli korlátjai, ezért nagyobb termékeket, mint pl. ajtórácsot, legurulásgátlót, autósülést nem tudunk csomagautomatás átvélelre küldeni. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy ha a csomagot csomagautomatába kéred, nem vagyunk kötelesek odaküldeni, ha túl nagy a csomag mérete. Természetesen ez esetben felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk, hogy postára kéred a csomagodat vagy inkább a házhoz szállítást választod. 

A Csomagautomatákba az MPL futárszolgálattal juttatjuk el a csomagokat.

 

Postán történő átvétel

Ha postán maradóra kéred a csomagodat, akkor azt a megrendelés során kiválasztott postán veheted át a posta nyitvatartási idejében. A csomag megérkezte után erre 10 nap áll rendelkezésedre. A csomag megérkezéséről és átvehetőségéről SMS-ben tájékoztat a futárszolgálat. A postán maradó csomag díja 1100 Ft előreutalás esetén, és 1400 Ft, ha utánvéttel kéred a csomagot és a postán szeretnél fizetni. A postára az MPL futárszolgálattal juttatjuk el a csomagodat.

 

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson

Ha személyesen szeretnéd átvenni a megrendelt terméket, azzal pénzt spórolsz magadnak, hisz szállítási díjat és utánvételi díjat sem kell fizetned. Ha van a termék raktáron, akkor akár már aznap át is veheted a terméket. Kérlek, hogy mindenképpen keress meg telefonon (20/469-5742) és egyeztessünk időpontot! Időpont egyeztetés nélkül ne indulj útnak hozzánk, nem biztos hogy itt leszünk. Személyes átvétel esetén csak készpénzzel tudsz fizetni, bankkártyás fizetésre ez esetben nincs mód!

Webáruház készítés