Szállítási információk

Szállítási díjak

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ESETÉN

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén a házhoz szállítás díja: 1300 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás díja: 1100 Ft  (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- 20 000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES a házhoz szállítás!

Bármelyik szállítási mód esetén az utánvéttel való fizetés díja a szállítási díjon felül + 300 Ft. Előreutalással vagy online bankkártyával történő vásárlás esetén nem számítunk fel külön kezelési költséget.

Megrendelés összege előreutalással, online bankkártyával fizetve utánvéttel fizetve a futárnak
4 000 Ft alatti 1300 Ft 1600 Ft
4 000 Ft és 20 000 Ft közötti 1100 Ft 1400 Ft
20 000 Ft feletti megrendelés 0 Ft 0 Ft

 

GLS-CSOMAGPONTON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL ESETÉN

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén a csomagküldés díja: 1190 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén a csomagküldés díja: 990 Ft  (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- 20 000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES a csomagküldés GLS-csomagpontra is!

 

Megrendelés összege előreutalással, online bankkártyával fizetve utánvéttel fizetve a csomag átvételekor
4 000 Ft alatti 1190 Ft 1490 Ft
4 000 Ft és 20 000 Ft közötti
990 Ft
1290 Ft
20 000 Ft feletti megrendelés 0 Ft 0 Ft

Szállítási idő

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a megrendelt termékek a lehető leghamarabb eljussanak a szülőkhöz, ezért igyekszünk a lehető legtöbb termékből raktárkészletet fenttartani. A termék bemutató oldalán megjelenik a kiszállítás várható napja. Ez a dátum a délig leadott megrendelések esetében érvényes, és csak tájékoztató jellegű.

Ha a termék van raktáron (ezt tájékoztató jelleggel láthatod a termék oldalán, de a raktárkészlet ellenőrzését követően kiküldött visszaigazoló e-mailünk tartalmazza), akkor a terméket 1-3 napon belül kiszállítjuk a megadott címre. Ha nincs raktáron, akkor erről értesíteni fogunk és arról is, hogy mikorra várható a termék beérkezése hozzánk (ez általában csak néhány nap, de egyes termékek esetén előfordul, hogy néhány hét). A legtöbb termékből tartunk raktáron több darabot annak érdekében, hogy minél hamarabb használatba vehessék a bababiztonsági termékeket a szülők, nagyszülők. 

 

Amit tudnod kell a különböző szállítási módokról

Házhoz szállítás futárral 

A GLS futárszolgálat a kiszállítás reggelén SMS-ben értesíteni fog a futár érkezésének várható időpontjáról 3 órás időintervallumban megadva. Az SMS a futár telefonszámát is tartalmazza, így könnyedén felveheted vele a kapcsolatot és egyeztetni tudsz vele. A futár 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor telefonon megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Címzettel és új kiszállítási időpontot egyeztetnek. Ha nem sikerül elérnie a Címzettet, akkor a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kiszállítását. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, akkor a csomagot visszaküldi a részünkre. A csomagot újra elküldeni csak akkor áll módunkban, ha a Címzett a sikertelen kézbesítés díját is viseli.A megrendelt, megvásárolt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz, munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A házhoz szállítás díja előreutalással történő fizetés választásakor 4000 Ft alatti megrendelés esetében 1300 Ft, 4000 Ft feletti megrendelés esetén 1100 Ft. Utánvétes fizetés választása esetén az utánvét fizetés díja +300 Ft.  20 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a terméket kiszállítja a futár a megrendelés során megadott címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

GLS-csomagponton történő átvétel

A megvásárolt, megrendelt termékeket a megrendelés során kiválasztott GLS-csomagponton tudod átvenni.  A GLS futárszolgálat SMS-ben értesítőt küld, amikor a csomagot leteszi a címzett csomagponton és onnantól kezdve átvehető a csomag 5 napon belül.

Ezen átvétel esetén választhatod az előreutalást, az online bankkártyás fizetést és az utánvétes fizetési módot is. Ha utánvéttel kérted a csomagodat, akkor az átvételi ponton készpénzzel, egyes GLS-csomagpontokon akár bankkártyával is fizethetsz. 

A szállítási díj előreutalás esetén 4000 Ft alatti megrendeléskor 1190 Ft, 4000 Ft feletti megrendelés esetén 990 Ft. Utánvétes fizetés választása esetén + 300 Ft utánvét fizetési díjat számolunk fel. A GLS-csomagpontokra a GLS futárszolgálat viszi el a csomagodat. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a csomagodat elszállítjuk a megadott csomagpontra. A csomag átvehetőségéről SMS-ben értesítést fogsz kapni.  A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

Nagyobb méretű csomagokat pl. ajtórácsot, autósülést, legurulásgátlót nem tudnak a csomagpontok fogadni, ilyen termékek vásárlása esetén kérlek ne válaszd ezt az átvételi módot!