A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
Chat
FogyasztóBarát

Szavazás
Önnek mi a legfontosabb szempont az autósülés vásárlásakor?
jól nézzen ki
kényelmes legyen
biztonságos legyen, azaz legyen töréstesztje
megfelelő ár-érték arány
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szűrés
Garancia
Szállítási idő
Termékajánló

Szállítási információk

Szállítási díjak

20 000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES a házhoz szállítás!

20 000 Ft alatti megrendelés esetén

- a házhoz szállítás GLS futárral -  1100 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

- GLS-csomagponton történő átvétel - 990 Ft (előreutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén)

Bármelyik szállítási mód esetén az utánvéttel való fizetés díja a szállítási díjon felül + 300 Ft.

Szállítási idő

A termék bemutató oldalán megjelenik a kiszállítás várható napja. Ez a dátum a délig leadott megrendelések esetében érvényes, és csak tájékoztató jellegű.

Ha a termék van raktáron (ezt tájékoztató jelleggel láthatod a termék oldalán, de a raktárkészlet ellenőrzését követően kiküldött visszaigazoló e-mailünk tartalmazza), akkor a terméket 1-3 napon belül kiszállítjuk a megadott címre. Ha nincs raktáron, akkor erről értesíteni fogunk és arról is, hogy mikorra várható a termék beérkezése hozzánk (ez általában csak néhány nap, de egyes termékek esetén előfordul, hogy néhány hét). A legtöbb termékből tartunk raktáron több darabot annak érdekében, hogy minél hamarabb használatba vehessék a bababiztonsági termékeket a szülők, nagyszülők. 

 

Amit tudnod kell a különböző szállítási módokról

Házhoz szállítás futárral 

A megrendelt, megvásárolt termékeket a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk házhoz, munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A házhoz szállítás díja előreutalással történő fizetés esetén 1100 Ft, utánvétes fizetés választása esetén 1400 Ft. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes, amennyiben előreutalással fizetsz! Ha az utánvétes fizetést választod, akkor a 300 Ft-os utánvét fizetési díjat kell csak megfizetned, szállítási díjat ez esetben sem számítunk fel!

A GLS futárszolgálat a kiszállítás reggelén SMS-ben értesíteni fog a futár érkezésének várható időpontjáról 3 órás időintervallumban megadva. Az SMS a futár telefonszámát is tartalmazza, így könnyedén felveheted vele a kapcsolatot és egyeztetni tudsz vele. A futár 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor telefonon megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Címzettel és új kiszállítási időpontot egyeztetnek. Ha nem sikerül elérnie a Címzettet, akkor a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kiszállítását. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, akkor a csomagot visszaküldi a részünkre. A csomagot újra elküldeni csak akkor áll módunkban, ha a Címzett a sikertelen kézbesítés díját is viseli.

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a terméket kiszállítja a futár a megrendelés során megadott címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

GLS-csomagponton történő átvétel

A megvásárolt, megrendelt termékeket a megrendelés során kiválasztott GLS-csomagponton tudod átvenni.  A szállítási díj előreutalás esetén 990 Ft, utánvétes fizetés választása esetén 1290 Ft. A GLS-csomagpontokra a GLS futárszolgálat viszi el a csomagodat.

Ezen átvétel esetén választhatod az előreutalást, az online bankkártyás fizetést és az utánvétes fizetési módot is. Ha utánvéttel kérted a csomagodat, akkor az átvételi ponton készpénzzel, egyes GLS-csomagpontokon akár bankkártyával is fizethetsz. A csomag érkezéséről SMS-ben kapsz tájékoztatást, ezt követően a csomagot 5 napon belül tudod átvenni. 

Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, akkor a megrendelést követően, illetve előreutalás esetén az átutalt összeg beérkeztét követően 1-3 napon belül a csomagodat elszállítjuk a megadott csomagpontra. A csomag átvehetőségéről SMS-ben értesítést fogsz kapni.  A visszaigazoló e-mail tartalmazza a szállítás várható napját.

Ha nincs a termék raktáron, akkor erről és a szállítás várható időpontjáról tájékoztatjuk a Vásárlót. 

Nagyobb méretű csomagokat pl. ajtórácsot, autósülést, legurulásgátlót nem tudnak a csomagpontok fogadni, ilyen termékek vásárlása esetén kérlek ne válaszd ezt az átvételi módot!  

Postán történő átvétel

Ezt az átvételi módot megszüntettük.

Személyes átvétel Szigetszentmiklóson

Ezt az átvételi módot megszüntettük.

Webáruház készítés