Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a megrendelt termékek a lehető leghamarabb eljussanak a szülőkhöz, ezért igyekszünk minden termékből raktárkészletet fenttartani. A termék bemutató oldalán megjelenik a kiszállítás várható napja (ez általában 2 munkanap). Ez a dátum azonban csak a délig leadott megrendelések esetében érvényes, és csak tájékoztató jellegű. Ha esetleg a termék nincs raktáron, akkor erről értesíteni fogunk és arról is, hogy mikorra várható a termék beérkezése hozzánk (ez általában csak néhány nap, de egyes termékek esetén előfordul 1-2 hét). 

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

Házhoz szállítás esetén: 1300 Ft

Csomagponton történő átvétel esetén: 990 Ft  (fizetési módként az utánvét nem választható)

25 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás INGYENES

 

FIZETÉSI DÍJ: 

Utánvéttel történő fizetés díja: 390 Ft

Előreutalásos fizetésnek és online bankkártyás fizetésnek nincs kezelési díja.

 

Házhoz szállítás:

előreutalással vagy online bankkártyával fizetve utánvéttel fizetve a futárnak
25 000 Ft alatti megrendelés esetén 1300 Ft 1690 Ft
25 000 Ft feletti megrendelés esetén 0 Ft 390 Ft

 

GLS-csomagponton történő átvétel:

előreutalással, online bankkártyával fizetve
25 000 Ft alatti megrendelés esetén 990 Ft
25 000 Ft feletti megrendelés esetén 0 Ft

 

Amit tudnod kell a különböző szállítási módokról

Házhoz szállítás futárral 

A kiszállítást munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül a GLS futárszolgálat végzi. A futárszolgálat a kiszállítás reggelén SMS-ben értesíteni fog a futár érkezésének várható időpontjáról 3 órás időintervallumban megadva.  Az SMS a futár telefonszámát is tartalmazza, így könnyedén felveheted vele a kapcsolatot és egyeztetni tudsz vele. A futár 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor telefonon megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Címzettel és új kiszállítási időpontot egyeztetnek. Ha nem sikerül elérnie a Címzettet, akkor a futár 2-3 munkanapon belül ismét megkísérli a csomag kiszállítását. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, akkor a csomagot visszaküldi hozzánk. A csomagot újra elküldeni csak akkor áll módunkban, ha a Címzett a sikertelen kézbesítés díját is megfizeti.

A GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-29-88-67-00.  

GLS-csomagponton történő átvétel

A megvásárolt, megrendelt termékeket a megrendelés során kiválasztott GLS-csomagponton tudod átvenni.  A GLS futárszolgálat SMS-ben értesítőt küld, amikor a csomagot leteszi a címzett csomagponton és onnantól kezdve átvehető a csomag 5 napon belül.

Ezen átvétel esetén fizetési módként csak az előreutalást vagy az online bankkártyás fizetést választhatod, utánvétes fizetésre nincs lehetőség.  A megrendelést követően kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, de ez nem tartalmazza a bankszámlaszámot. Azt csak a raktárkészlet ellenőrzését követően küldjük meg e-mailben. 

Előfordulhat, hogy nagyobb méretű csomagokat pl. ajtórácsot, autósülést, legurulásgátlót nem tudnak a csomagpontok fogadni, ilyen termékek vásárlása esetén kérlek ne válaszd ezt az átvételi módot!