Gyakran ismételt kérdések

Szükséges regisztrálnom a megrendelés elküldéséhez?

Nem szükséges a regisztráció, de van rá lehetőség. Ha szeretnéd, hogy a következő vásárláskor már ne kelljen megadni az adataidat, akkor regisztrálj. Emellett a regisztráció előnye, hogy a rendelésed elküldését követően bármikor meg tudod tekinteni a megrendelésedet és annak állapotát (bár a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztatunk e-mailben).

 

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás díja előreutalásos fizetés esetén (Magyarország területén belül):

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén 1300 Ft,

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén 1100 Ft.

Ha az utánvétes fizetést választod, akkor a házhoz szállítás díja (Magyarország területén belül).

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén 1600 Ft,

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén 1400 Ft.

20 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

 

Vannak olcsóbb szállítási módok is? Ezeknek mennyi a díja? 

A csomagodat kérheted csomagponton történő átvétellel is, ez esetben a szállítási díj kedvezőbb. Előreutalásos fizetés választásakor:

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén 1190 Ft, 

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén 990 Ft.

Ha az utánvétes fizetési módot választod, akkor

- 4000 Ft alatti megrendelés esetén 1490 Ft

- 4000 Ft feletti megrendelés esetén 1290 Ft.

20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a csomagpontra történő szállítás is.

Ha külföldről vásárolsz, kérlek keress meg az info@bababiztonsagotthon.hu e-mail címen és rövid időn belül tájékoztatunk a házhoz szállítás díjáról.

 

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Tudjuk, hogy mennyire fontos minden szülő számára a gyermekének a biztonsága, ezért igyekszünk a megrendelt termékeket a lehető leghamarabb kiküldeni, hogy minél hamarabb használatba vehessétek. Ha a megrendelt termék van raktáron, akkor 2 munkanapon belül átveheted a terméket a futártól (ha délig beérkezik a megrendelésed vagy az átutalt összeg, akkor elképzelhető, hogy már másnap átveheted). Ha nincs raktáron a termék, akkor e-mailben jelezni fogjuk, hogy mikorra várható a termék érkezése. Ha Neked ez túl sok idő, akkor kérheted a megrendelésed törlését! Általánosságban elmondható, hogy ami fent van a webáruházban és megvásárolható, azaz betehető a kosárba, az van is raktáron. Kivéve az autósüléseket, azokat csak megrendelésre szerezzük be, de ha van a nagykereskedésben, akkor is hamar, akár 3-4 napon belül megérkezik hozzátok.  

 

 

Mi a történik, ha nem vagyok itthon és nem tudom átvenni a csomagot a futártól?

A kiszállítás napjáról e-mailben értesítünk, illetve a futárszolgálat SMS-ben is a kiszállítás reggelén. Az SMS a kiszállítás várható időpontját is megadja 3 órás időintervallumban. Ha ez Neked nem megfelelő, akkor nyugodtan hívd fel a futárt (a telefonszámát is az SMS tartalmazza) és egyeztess vele új időpontot, vagy ha a településen belül maradsz, akkor akár az átvétel helyszínét is módosíthatod (de ezt teljesíteni nem kötelességük a futároknak).

Ha a futár nem talál Téged otthon, akkor a megrendelés során általad megadott telefonszámon keresni fog Téged és új időpontot tudtok egyeztetni (természetesen ennek nincs plusz költsége a számodra).  Ha mégsem hívna vagy nem ér el, akkor másnap ismét kiviszi a csomagot. 

Ha szeretnéd a futárt elérni, és egyeztetni vele a kiszállítás pontosabb időpontjáról vagy külön kérésed van hozzá (pl. ne csöngessen), akkor az SMS-ben található telefonszámon hívd a futárt!

 

 

Mi a helyzet, ha nem jól döntöttem és pl. a vásárolt termék mégsem alkalmas a mi fiókunkhoz, vagy nem tetszik a vásárolt ajtórács?

Semmi gond! Indoklás nélkül jelezd elállási szándékodat 14 napon belül, küldd vissza a terméket és mi visszafizetjük az árát. A visszaszállítás költsége azonban Téged terhel.

Csak arra kérünk, hogy óvatosan bontsd ki a terméket, hogy a visszaküldéskor szépen vissza tudd tenni a csomagolásába.  

Az elállási jogról bővebben ITT olvashatsz!