Rolunk

Két kisgyermek édesanyjaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekünk biztonságban fedezhesse fel a világot és semmi baj ne érhesse kiváncsiskodás közben. Már pedig egy mászni, tipegni, járni tudó, állandóan kiváncsiskodó gyermek számára a lakásunk tele van veszéllyel: elérhető magasságban lévő konnektorok, dohányzóasztal éles sarkai, tisztítószereket tartalmazó szekrények, gyógyszeres dobozok, hulladékkal teli szemetesvödör, a WC-ről már nem is beszélve...

A  BABABIZTONSÁG webáruházat azzal a céllal hoztuk létre immáron több mint 9 évvel ezelőtt (2010 tavaszán), hogy a kisgyerekes szülők, nagyszülők otthonról, kényelmesen tudjanak MINDEN bababiztonsági terméket beszerezni, melyeket fontosnak tartanak a gyermekeik biztonsága érdekében.   

A webáruházban megtalálható termékek többségét saját használattal teszteltük, így valódi tapasztalattal rendelkezünk mind a használatot, mind a minőséget és tartósságot illetően. A webáruház termékkínálatát folyamatosan bővítjük, az új termékeket teszteljük (mivel az én gyermekeim már nagyok a bababiztonsági termékekhez, ezért gyakran családtagok, barátok segítségét kérem a tesztelésben). Sok olyan termékünk van, melyeket szülői kérésre kutattunk fel és szereztünk be, és voltak olyan termékek, melyeket sebészeti osztályon dolgozó gyermekorvos javaslatára vettünk le a kínálatból, mert véleménye szerint a termék használata nem szolgálja a gyermekek biztonságát. Ha nálatok is felmerül olyan termék használatának a szükségessége, mely nem kapható nálunk, jelezd nyugodtan az info@bababiztonsagotthon.hu e-mail címen és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a terméket a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük Nektek.

Nagy segítséget jelent nekünk és a többi szülőtársnak is, ha az általad vásárolt és használt terméket véleményezed akár a webáruházon keresztül, akár külön a webáruház e-mail címére írt levélben. Ha esetleg problémád lenne bármelyik termékkel, kérlek azonnal jelezd azt nekünk e-mailben és orvosoljuk a problémát.

Arra biztatunk minden szülőt, nagyszülőt, hogy olvassa el a Bababiztonság otthon (www.bababiztonsagotthon.hu) weboldalunkat is, hasznosítsa az ott olvasottakat és ha bármihez van hozzáfűznivalója, van saját tapasztalata, akkor azt nyugodtan ossza meg velünk és a többi olvasóval!

 

Szívből kívánok minden gyermeknek balesetmentes, boldog gyermekkort!

 

Baráti üdvözlettel:

Somogyi Réka

bababiztonsági tanácsadó