Rolunk

Két kisgyermek édesanyjaként tudom mennyire fontos, hogy gyermekünk biztonságban fedezhesse fel a világot és semmi baj ne érhesse kiváncsiskodás közben. Már pedig egy mászni, tipegni, járni tudó, állandóan kiváncsiskodó gyermek számára a lakásunk tele van veszéllyel: elérhető magasságban lévő konnektorok, dohányzóasztal éles sarkai, tisztítószereket tartalmazó szekrények, gyógyszeres dobozok, hulladékkal teli szemetesvödör, a WC-ről már nem is beszélve...

A  BABABIZTONSÁG webáruházat azzal a céllal hoztuk létre immáron több mint 9 évvel ezelőtt (2010 tavaszán), hogy a kisgyerekes szülők, nagyszülők otthonról, kényelmesen tudjanak MINDEN bababiztonsági terméket beszerezni, melyeket fontosnak tartanak a gyermekeik biztonsága érdekében.   

A webáruház termékkínálatát folyamatosan bővítjük, az új termékeket teszteljük. Sok olyan termékünk van, melyeket szülői kérésre kutattunk fel és szereztünk be, és voltak olyan termékek, melyeket sebészeti osztályon dolgozó gyermekorvos javaslatára vettünk le a kínálatból, mert véleménye szerint a termék használata nem szolgálja a gyermekek biztonságát. Ha nálatok is felmerül olyan termék használatának a szükségessége, mely nem kapható nálunk, jelezd nyugodtan az info@bababiztonsagotthon.hu e-mail címen és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a terméket a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük Nektek.

Nagy segítséget jelent nekünk és a többi szülőtársnak is, ha az általad vásárolt és használt terméket véleményezed akár a webáruházon keresztül, akár külön a webáruház e-mail címére írt levélben. Ha esetleg problémád lenne bármelyik termékkel, kérlek azonnal jelezd azt nekünk e-mailben és orvosoljuk a problémát.

Arra biztatunk minden szülőt, nagyszülőt, hogy olvassa el a Bababiztonság otthon (www.bababiztonsagotthon.hu) weboldalunkat is, hasznosítsa az ott olvasottakat és ha bármihez van hozzáfűznivalója, van saját tapasztalata, akkor azt nyugodtan ossza meg velünk és a többi olvasóval!

 

Szívből kívánok minden gyermeknek balesetmentes, boldog gyermekkort!

 

Baráti üdvözlettel:

Somogyi Réka

bababiztonsági tanácsadó